Spotkanie z wójtem Łukaszem Stacherą będzie miało miejsce na ZEBRANIU WIEJSKIM 29 listopada /poniedziałek/ o godz. 18 w sali widowiskowej remizy OSP. Serdecznie zapraszamy mieszkańców.
Sołtys i Rada Sołecka
PAMIĘTAJ NIE BIORĄC UDZIAŁU W ZEBRANIACH WIEJSKICH DAJESZ INNYM PRAWO DECYZJI RÓWNIEŻ W TWOIM IMIENIU.
SPOTKANIE Z WÓJTEM NA ZEBRANIU WIEJSKIM
-
- VIP
Re: SPOTKANIE Z WÓJTEM NA ZEBRANIU WIEJSKIM
BARBARA wrote:Spotkanie z wójtem Łukaszem Stacherą będzie miało miejsce na ZEBRANIU WIEJSKIM 26 listopada /poniedziałek/ o godz. 18 w sali widowiskowej remizy OSP. Serdecznie zapraszamy mieszkańców.
Sołtys i Rada Sołecka
PAMIĘTAJ NIE BIORĄC UDZIAŁU W ZEBRANIACH WIEJSKICH DAJESZ INNYM PRAWO DECYZJI RÓWNIEŻ W TWOIM IMIENIU.
-
- VIP
Spotkanie z panem Stacherą obecnym wójtem było bardzo interesujące. Pierwszy raz byłem na zebraniu wiejskim bo nie jestem wielkim zwolennikiem tzw. demokracji bezpośredniej a i Żarki są zbyt słabo oświetlone, przynajmniej niektóre ulice i wędrówka po nich wieczorami nie należy do moich ulubionych zajęć. Ale warto było, bo wójt okazał się młodym, rzeczowym człowiekiem, a ja z pierwszego źródła dowiedziałem się dużo o tym co planuje się zrobić w naszej miejscowości oraz czego oczekują mieszkańcy bo przyszło ich naprawdę sporo.Jak to bywa na takich spotkaniach dlatego ich nie lubię, zawsze znajdzie się ktoś "kto wie wszystko lepiej i jest przeciw" jak ta stara ciotka z anegdoty. Tak było było i tym razem, ale to był tylko krótki dysonans, mieszkańcy zgłaszali ważne dla siebie sprawy a i podziękowania dla wójta się znalazły i narzekań było mało.
Nie jestem stałym mieszkańcem Żarek, więc tu nie głosuję, myślę jednak, że ci którzy wybrali obecnego wójta dokonali dobrego wyboru.
Nie jestem stałym mieszkańcem Żarek, więc tu nie głosuję, myślę jednak, że ci którzy wybrali obecnego wójta dokonali dobrego wyboru.