Andrzejki
-
- Gość
Re: Andrzejki
Z upoważnienia zarządu jestem kierownikiem sali i nic mi o tym nie wiadomo. Henryka Święcicka Chołdyk.
a to DOBRE ..... i co p. BARBARO? warto było pracować SPOŁECZNIE
No cóż droga Heniu, przepływ informacji między Prezesem, a członkami Zarządu nigdy nie był mocną stroną TPZL.
Amelko, warto było i warto jest.wiele osób bardzo ciężko pracowało przy remoncie tej remizy, ale zobacz efekt. A to, że ci, którzy NIC z remontem nie mieli wspólnego, teraz żądzą, no cóż taka kolej rzeczy, a andrzejki zapowiadają się świetnie.
Amelko, warto było i warto jest.wiele osób bardzo ciężko pracowało przy remoncie tej remizy, ale zobacz efekt. A to, że ci, którzy NIC z remontem nie mieli wspólnego, teraz żądzą, no cóż taka kolej rzeczy, a andrzejki zapowiadają się świetnie.
Barbaro a jak nam nie dadzą klucza? Przecież na placu zamarzniemy, no chyba że tańce, trunki i wróżby nas rozgrzeją Ja znam dwie wróżby: lanie wosku przez dziurkę i ustawianie butów i który but pierwszy wyjdzie z mieszkania(w naszym przypadku z placu do tańczenia) to ta osoba pierwsza wyjdzie za mąż lub się ożeni Ta druga wróżba to trochę może nie bardzo dla nas, może ją jakoś zmodyfikujemy? Może pierwsze dwa buty które wyjdą np właściciele namiętnie się pocałują, lub coś w tym rodzaju
-
- Gość
Życzę dobrej zabawy, tylko wykładziny nie zalejcie woskiem! Ha!Ha!
Amelka .... wyluzuj ! bo już nie wiesz czego się czepić ! Czyżbyś była panią nauczycielką w Ż-L i do tego polonistką ?!
klaro....posiadam tylko wykształcenie średnie, ale takiego BYKA...walnąć ,to raczej WSTYD.....będąc z wykształcenia POLONISTĄ
a propos nauczycieli.....tym to dobrze ......nic nie robią i w dodatku do STRAJKÓW się szykują
Amelka, TRAFIONY-ZATOPIONY, ale chyba nawet ty nie posądzasz mnie o taką nieznajomość ortografii. Pisząc ten post myślałam o pewnych osobach, kierujących się ŻĄDZĄ władzy i pewnie stąd ten lapsus.
.........TYLE OSÓB PRACOWAŁO SPOŁECZNIE przy remoncie tej świetlicy , a kierownikiem została pani , która zarzuciła FOCHA i nie zrobiła praktycznie NIC
Na tę imprezę chciałyby też przybyć ptaki i wiewiórki jako stali mieszkańcy żareckiego lasu, z wiewiórką Różią na czele. Ale kto zapewni im bezpieczeństwo, kto zapewni, że nie zostaną znowu wygnane elektronicznym WYGANIACZEM, który wygonił ptaki w ich okresie lęgowym w sierpniu tego roku. krzykiem rozszarpywanego pisklęcia. WYGANIACZ miał bardzo silny i daleki zasięg, który na pewno docierał z ulicy Nałęczowskiej do siedziby TPŻL. Wystraszone ptaki uciekły zostawiając w gniazdach jajka, z których w tym roku nie wylęgły się pisklęta. Ten bandycki czyn opisała Gazeta Myszkowska z dnia 4 listopada 2016 r , również pan leśniczy z Urzędu Gminy Poraj był o tym fakcie powiadomiony już 12 września 2016r.