Proszę nie karmić trolla
Proszę nie karmić trolla
Pojawił się na naszym Forum troll https://pl.wikipedia.org/wiki/Trollowanie Taki troll, będzie tutaj dotąd, dopóki, będziemy odpowiadali na jego troling. Ja zdecydowanie wole się sprzeczać z naszą radną, niż z takim trollem. Troll ten nie jest z Żarek Letniska, zaśmiecał także inne forra, gdy przestano go karmić to odszedł. Miejmy nadzieję, że od nas też odejdzie
Re: Proszę nie karmić trolla
Czy aby nie przesadzasz? Gdzie tu masz cytowane trollowanie
Trollowanie (trolling) – antyspołeczne zachowanie charakterystyczne dla forów dyskusyjnych i innych miejsc w Internecie, w których prowadzi się dyskusje. Osoby uprawiające trollowanie nazywane są trollami.
Gdzie tu masz cytowane trollowanie?
Letnik wyjaśnia zapisy w konstytucji.
Właśnie Twój wpis to trollowanie!!!
Trollowanie (trolling) – antyspołeczne zachowanie charakterystyczne dla forów dyskusyjnych i innych miejsc w Internecie, w których prowadzi się dyskusje. Osoby uprawiające trollowanie nazywane są trollami.
Gdzie tu masz cytowane trollowanie?
Letnik wyjaśnia zapisy w konstytucji.
Właśnie Twój wpis to trollowanie!!!
Były! Wiem już, że masz problem z rozumieniem znaczenia słów, więc wybacz, ale nie skomentuję twojego wpisu. Ponieważ muzyka łagodzi obyczaje, dedykuje specjalnie dla Ciebie swojskie nutki: https://www.youtube.com/watch?v=V9nTMs6QeUs
Były! Czy to prawda, że zakazałeś pracownikom Gminy odwiedzać tę stronę?
Jakoś przeżyłem ten tydzień bez pokarmu Byłego. Nawet nie zgłosiłem się po zapomogę do Urzędu Gminy.
I nie irytuję cię to, że tak piszesz sobie, a muzom, przecież z tym co piszesz nawet polemizować nie można. Można tylko wzruszyć ramionami.
Dobre i to. Ciesze się, że coś Cie wzrusza.BARBARA wrote:I nie irytuję cię to, że tak piszesz sobie, a muzom, przecież z tym co piszesz nawet polemizować nie można. Można tylko wzruszyć ramionami.