Dawno tutaj nie było krytyki, to do dzieła
Dawno tutaj nie było krytyki, to do dzieła
Dużo spraw mi się nie podoba, trochę wyrzucę z siebie może będzie lżej
Miała być robiona nakładka asfaltowa na ulicy Słonecznej, no i nima? Czy będzie w tym roku? Panie Wójt, jak się obiecuje, to się wykonuje. A może należałoby jeszcze zostawić tę drogę w tym roku i zrobić w przyszłym więcej, Słoneczna nie jest jeszcze taka tragiczna?
Jak już wcześniej kobek zauważył, słabe imprezy organizowane w tym roku na Żarkach Letnisku, nie wiem kto winny?
Co z kanalizacją?
A co na górze, jak "dobra zmiana" Dzisiaj nawalił system CEPiK, nic się nie załatwi, CEPik nieczynny do odwołania. W tamtym tygodniu wykradziono nasze dane - pesele, podejrzewam, że dzisiejsza awaria, to też coś w tym rodzaju, obym się mylił. Wymieniono całą kadrę według reguły mierny ale wierny i to mogą być tego konsekwencje?
Zlikwidują nam Gimnazjum, po co? Nikt nie wie? Mam taką teorię spiskową, że zlikwidują Gimnazjum i nową szkołę nazwą im Lecha Kaczyńskiego, zatrudnią nauczycieli popierających słuszną władzę.
No już mi trochę lżej
Miała być robiona nakładka asfaltowa na ulicy Słonecznej, no i nima? Czy będzie w tym roku? Panie Wójt, jak się obiecuje, to się wykonuje. A może należałoby jeszcze zostawić tę drogę w tym roku i zrobić w przyszłym więcej, Słoneczna nie jest jeszcze taka tragiczna?
Jak już wcześniej kobek zauważył, słabe imprezy organizowane w tym roku na Żarkach Letnisku, nie wiem kto winny?
Co z kanalizacją?
A co na górze, jak "dobra zmiana" Dzisiaj nawalił system CEPiK, nic się nie załatwi, CEPik nieczynny do odwołania. W tamtym tygodniu wykradziono nasze dane - pesele, podejrzewam, że dzisiejsza awaria, to też coś w tym rodzaju, obym się mylił. Wymieniono całą kadrę według reguły mierny ale wierny i to mogą być tego konsekwencje?
Zlikwidują nam Gimnazjum, po co? Nikt nie wie? Mam taką teorię spiskową, że zlikwidują Gimnazjum i nową szkołę nazwą im Lecha Kaczyńskiego, zatrudnią nauczycieli popierających słuszną władzę.
No już mi trochę lżej
Re: Dawno tutaj nie było krytyki, to do dzieła
Z tego co wiem jednym z gospodarzy z ramienia zajmowanego stanowiska był sołtys. Więc jak tak organizowali Imieniny Hrabiny jak organizują zebrania wiejskie to nie dziwi mnie to
To byla najgorsza impreza ze wszystkich ...IMIENIN HRABINY....dużo obiecanek , mało zrealizowanych . I tak np. gdzie byli ci zapowiedziani cyganie ? ja ich nie widziałam , Zabawa to ledwie wieczorna potańcówka , bo w Zosieńce już nie było słychać muzyki, jedna rzecz jaka się udała to ....fajerwerki , szkoda tylko że elity żareckiej już nie było ! a tak wogóle ....to wielka rozpierducha!!
TPŻR .... i reszta ( niby) organizatorów wyekspediowali tych którzy potrafili organizować super imprezy ..... no i mamy ledwo marny festyn .
TPŻR .... i reszta ( niby) organizatorów wyekspediowali tych którzy potrafili organizować super imprezy ..... no i mamy ledwo marny festyn .
Przesadzacie z tą krytyką....nie było tak źle, większość i tak była zadowolona z wiejskiej IMPREZY....Wójt obrażaniem nic nie wskóra, wręcz zniechęci resztę ......jeśli coś jest nie tak, nie okazuje się tego , bo niewtajemniczeni, zwykli ludzie przyszli bawić się i nie interesują ich FOCHY i kłótnie z organizatorami imprezy
Było do d..y niestety.
może elita i władza byli niezadowoleni, ale reszta bawiła się świetnie......organizatorzy, to w większości ludzie w wieku ok 70 i wiele można im wybaczyć. Dla wielu ważne jest to , że organizują .
Nie należę ani do elity a już na pewno nie do władzy. Jestem zwykłym szarym ślimaczkiem. Nie podobało mi się jak i wielu innym osobom. W poprzednich latach było o niebo lepiej. Pani Ela robiła na scenie co mogła by uratować sytuacje i dla niej wielki plus, dobrze że mamy kogoś takiego jak ona.
No widzisz ślimaczku...jak się chce, to znajdzie się również jakiś plusik...czyli nie wszystko było do D....
Amelka .... chyba byłaś na innej imprezie ... albo miałaś klapki na oczach !!!
A może ze starości byłaś tam, z 15 min .... dlatego wszystko widzisz inaczej
A może ze starości byłaś tam, z 15 min .... dlatego wszystko widzisz inaczej
Klaro . .....ależ z Ciebie LESER ... nic nie robisz , tylko wymagasz i krytykujesz weź się LENIU DO ROBOTY a potem KRYTYKUJ
LENIU szanuj ludzi , którzy pracują SPOŁECZNIE
No no ...poniosło Cię Amelka !
Robię to co umiem i na czym się znam , nie udaję że potrafię wszystko !!!
Leniem nie jestem !!! a Ty myśl sobie co chcesz
Robię to co umiem i na czym się znam , nie udaję że potrafię wszystko !!!
Leniem nie jestem !!! a Ty myśl sobie co chcesz
Najlepszy popis to miał pan Tadeusz w szaliczku.
Szalik u Tadeusza to już historia Zawsze nosi szalik, kiedyś pamiętam jak nosił nonszalandzko zarzucony biały szal. To taki image Tadeusza i niech tak zostanie
Jak widać w tym sezonie też modne https://www.zalando.pl/szaliki-mezczyzni
Jak widać w tym sezonie też modne https://www.zalando.pl/szaliki-mezczyzni
Tu wcale nie idzie o szaliczek. Cóż winien szaliczek. Szaliczek był trzeżwy.
To ja tego momentu nie doczekałem, szkoda Wczoraj też ktoś mi mówił, że dopiero później była imprezaaa. Na przyszły rok zostaję do białego rana
Widzu, ależ p. Tadzk na każdych IMIENINACH balowł do końca... i bardzo dobrze przecież po to są IMPREZY...świetnie się bawił i nie narzeka , że wszystko było do D
Imprezy takie jak folkloriada czy imieniny do wyrzucanie pieniędzy w błoto, za to można by drogi zrobić. Taka niewielka ulica jak Skrajna nie może się doczekać remontu. Zrobili kilka metrów a za tym są dziury że osobówką przejechać sie nie da. Pewnie trzeba bedzie sobie samemu remont zrobić bo w gminie kasa poszła na imprezy w tym na tą prywatną w Poraju. Tak tak panie wójcie wiem o tej imprezie
za 2 lata , na wybory , chyba nie pójdę , bo u nas nie robią NIC ale podatki płacić MUSZĘ i gdzie tu jest SPRAWIEDLIWOŚĆ