Pytania do radnych
Pytania do radnych
Proponuję nowy temat. Pytania i odpowiedzi do radnych naszych zareckich. Chcielibyśmy wiedzieć na bieżąco co dzieje się w naszej gminie. Było to poruszane na zebraniu wiejskim. Proszę o pytania do naszych radnych i odpowiedzi imienne od radnych. miejmy nadzieję że będą w końcu z nami pisać na naszej zareckiej stronie. W końcu do czegoś się zobowiazali przy wyborach. Pozdrawiam wszystkich mieszkańców i proszę o pytania i odpowiedzi.
Re: Pytania do radnych
Czy radni pójdą na Bal Mecenasa Kultury i będą się bawić, jeść i pić za darmo?
No jasne że tak, nawet Pani Polak kiedyś była i się bawiła za darmo i za Nasze.
Pamiętam, że raz nawet wygrała BMW (Nasza P. Polak)
Ale to dawno było, to chyba jeszcze za komunistycznych wójtów?
Ale to dawno było, to chyba jeszcze za komunistycznych wójtów?
Nie nie to było za lukaszka juz.
-
- VIP
Jak można zauważyć bardzo mnie lubicie. Nie ważne jaki jest temat postu Warcaby i Były zawsze piszą o mnie.
Bardzo mnie to cieszy , że jestem taka ważna dla Was i ciągle o mnie myślicie. Pozdrawiam.
Bardzo mnie to cieszy , że jestem taka ważna dla Was i ciągle o mnie myślicie. Pozdrawiam.
Panstwo radni jak zawsze będą się bawili PANOWIE W STOLICY PALILI CYGARA, RADZILI...pamiętacie tytuł "przeboju" z którego pochodzi ten cytat?
memento
Niech się bawią ale za swoje. Nawet przedszkole zaprasza za darmo kilkoro polityków na organizowany bal za darmochę.
Jak się bawią to na pewno nie za gminne i Wasze tylko od sponsorów, już niejednokrotnie było i mówione i napisane, więc wara, kazdy moze. Zapraszamy. Na pewno będę się przypatrywała.
-
- VIP
Mam pytanie do Pana Radnego z okręgu nr 13: Czy zgłosił do Urzędu Gminy Poraj zniszczony i wywrócony znak drogowy na ulicy Słonecznej tuż przed skrzyżowaniem z ulicą Hr. Raczyńskiej? Znak bardzo ważny a teraz go nie ma, leży zniszczony na ziemi już ponad miesiąc.
Drugie pytanie dlaczego Panowie Radni z Żarek L. głosowali już po raz drugi za budżetem (2019 r i 2020 r.), w którym nie ma środków na inwestycje dla Żarek L.?
Drugie pytanie dlaczego Panowie Radni z Żarek L. głosowali już po raz drugi za budżetem (2019 r i 2020 r.), w którym nie ma środków na inwestycje dla Żarek L.?