Blokowanie drogi przed remizą
Blokowanie drogi przed remizą
Mam pytanie do szanownego osp.na jakich prawach zamykacie drogę Publiczną przed remizą wieczorami podczas jakichś ćwiczeń. macie na to pozwolenie? Macie z tyłu remizy kawał placu to se rubta tam co chceta a nie na drodze publicznej. Następnym razem nie zawróce tylko zadzwonię na policję.
Re: Blokowanie drogi przed remizą
Ćwiczenia odbywają się jak co roku. Zamykana jest droga ze względu na bezpieczeństwo trenujących. Ćwiczenia zostały zgłoszone i jednostka OSP Żarki Letnisko posiada stosowne pozwolenie.
Zarząd OSP Żarki Letnisko
Zarząd OSP Żarki Letnisko
Uważaj niebieski, jak zadzwonisz po policje, to oni ci jeszcze mandat wlepią, lub co gorsza przelecą cię paralizatorem 

były...u nas nie jest tak źle......2 dni temu, zapierdzielam MALCZANEM przez PORAJ ( byłam na zakupach w WAFELKU), a tu nad zalewem stoją , oczywiście machają
na liczniku 80 , no to już po AMELCE ...no i co wyhamowałam, PIĘKNY UŚMIECH od ucha do ucha....
żałuj , że nie widziałeś jego miny.....dostałam tylko pouczenie 

Amelka ...... ale z Ciebie szczęśliwa emerytka
nawet policja ......przymyka OKO ..... nie do wiary !!!

Klaro...to chyba przez ten PIĘKNY uśmiech (z protezą)

Ok
Spoko dzięki za info
Spoko dzięki za info

Nie nadążam za młodzieżą
Malczan to może Matiz, czy coś innego?

były ...pewnie lepszą FURĄ jeździsz
to dlatego nie znasz terminu malczan
mnie nie stać na lepszego , bo mam koty, małe żarłoczne potwory 

Amelka jak zwykle sprowadza dyskusję na manowce, a to zamykanie ulicy jest naprawdę irytujące i nie ma tu nic dorzeczy to, że strażacy mają zgodę policji.Mają duży plac za remizą, wystarczy go tylko uporządkować, i tam przenieść ćwiczenia
memento
Przecież chyba nie zamykają tej ulicy co tydzień, nie narzekajcie na strażaków. Strażacy to chyba ostatnia grupa ludzi którzy niosą pomoc wszystkim bez wyjątku. Kiedyś wierzyłem w dobroć policji, nauczycieli, księży, lekarzy, teraz inaczej to postrzegam.
Do Amelki;
Amelka domyślam się że zamieściłaś swoje zdjęcie z dzieciństwa (tiu, tiu, tiu taki fajny bobasek) bardzo jestem ciekaw jak teraz wyglądasz
może wstaw bardziej aktualną fotke 
Do Amelki;
Amelka domyślam się że zamieściłaś swoje zdjęcie z dzieciństwa (tiu, tiu, tiu taki fajny bobasek) bardzo jestem ciekaw jak teraz wyglądasz

Amelka .... Tobie pomogła proteza
ja żałuję , że jeszcze nie mam ! chociaż mój uśmiech też jest niezły , ale mandat muszę zapłacić ! Ale Twoja proteza chyba była droższa niż mój mandat !!! 

Zobaczył, starą BABINKĘ za kółkiem i chyba to zadecydowało...fajny gość , bo ma SZACUN dla starszej AMELCI 

były....."Do Amelki;
może wstaw bardziej aktualną fotke 
no teraz , to chyba jestem PODOBNA ...pozdro byly , to dla Ciebie
a teraz Ty wrzuć swoją FOTĘ

no teraz , to chyba jestem PODOBNA ...pozdro byly , to dla Ciebie
a teraz Ty wrzuć swoją FOTĘ

Ciekawa jestem czy jak będzie Boże Ciało, i ulica przy remizie też będzie zamknięta, to czy będziecie się pytać księdza, czy ma na to pozwolenie?!
Nie róbcie burzy w szklance wody, ulica przy remizie to nie arteria typu Marszałkowska, można ją bardzo łatwo objechać.