Wybory organów jednoetek pomocniczych -sołectw
BARBARA ...jak wygrasz , to ci zafunduję taką rejestrację
http://bogucin.net/wp-content/uploads/2 ... 82ytsa.jpg

http://bogucin.net/wp-content/uploads/2 ... 82ytsa.jpg
-
- VIP
-
- VIP
-
- VIP
-
- VIP
spajdermen ..wydaje mi się ,że ty jesteś w obecnej RS, bo świetnie jesteś zorientowany i znasz biezące problemy . Jak zwykle podpuszczasz? Jeśli masz ochotę , to bierz sie do roboty. Daj przykład swoja postawa społeczną . Może tobie się wreszcie uda zrobić przy takich temperaturach to cholerne lodowisko
Będziesz wreszcie dumny i zadowolony z siebie
Życzę sukcesów i powodzenia , masz okazje wykazac się w kolejnej kadencji 

-
- VIP
-
- Mieszkaniec
Owszem byliśmy (ja, przewodnicząca i sołtys ). Jeszcze nie znamy dokladnej daty. Prawdopodobnie wybory odbędą się pod koniec marca. Juz wkrótce dowiemy sie od sołtysa.
Czytam te posty i dochodzę do wniosku ,że lepiej nic nie robić . Od dłuższego czasu zastanawiam się - Czy warto pracować społecznie ? , Czy to ma jakiś sens ? skoro i tak wielu jest niezadowolonych
Z powazaniem J.Pokutycka
Czytam te posty i dochodzę do wniosku ,że lepiej nic nie robić . Od dłuższego czasu zastanawiam się - Czy warto pracować społecznie ? , Czy to ma jakiś sens ? skoro i tak wielu jest niezadowolonych

Tak bogiem a prawdą Klaro to społecznie niewiele się u nas robi,poza TPŻL nikt społecznie tutaj nie działa, bo OSP dostaje za swoją działalność niby społeczną całkiem niezłe wynagrodzenia. A Rada Sołecka w mojej ocenie jest wyjątkowo nieudaczna, nie znam żadnej inicjatywy tej Rady przez 4 lata. To, że działalność jest SPOŁECZNA nie oznacza, że nie podlega ocenie.Chyba na początku roku zaczęła się kwestia lokalizacji i budowy siłowni i Rada przez cały rok nie potrafiła tej sprawy załatwić i to jest stwierdzenie faktu, a nie krytyka. Niektóre osoby bardzo lubią być wybierane i niby przez lata całe społecznie działają ale wyniki tej działalności są bardzo mizerne
memento
Największe wydarzenie działalności społecznej w ostatnich latach, to bez dwóch zdań CLCL Pani WIOLETY KOWALIK.
SZACUN PANI WIOLETO.
Ja każdą działalność społeczną popieram, nigdy nie krytykuję.Tych krytykujących nie jest tak znów dużo, jak by się mogło wydawać.
Jak ktoś ma fajny pomysł, co by zrobić dla dobra naszej miejscowości, proszę podzielić się informacją na forum, może znajdzie się kilka osób by zrealizować pomysł?
Ja zabrałbym walające się śmieci (mam busa) przy ulicy Słonecznej do Myszkowa. Gdyby ktoś pozbierał i wsadził do worków, to jadę i zabieram. Teraz śnieg przysypał to tego nie widać, ale jak stopnieje, brudy wyjdą na wierzch
SZACUN PANI WIOLETO.
Ja każdą działalność społeczną popieram, nigdy nie krytykuję.Tych krytykujących nie jest tak znów dużo, jak by się mogło wydawać.
Jak ktoś ma fajny pomysł, co by zrobić dla dobra naszej miejscowości, proszę podzielić się informacją na forum, może znajdzie się kilka osób by zrealizować pomysł?
Ja zabrałbym walające się śmieci (mam busa) przy ulicy Słonecznej do Myszkowa. Gdyby ktoś pozbierał i wsadził do worków, to jadę i zabieram. Teraz śnieg przysypał to tego nie widać, ale jak stopnieje, brudy wyjdą na wierzch

Klaro ..nie mam zasług , ani w TPŻL ,ani w RS . Czy trzeba mieć zasługi ,zeby stwierdzić : kto najwięcej zrobił w Ż.L.
Są jednak osoby , które wykazały się podwójnie i w RS i TPŻL.
Szkoda tylko ,że zrobiły bardzo wiele ,a na zakończenie kadencji zniszczyły swoją społeczną pracę
No cóz widocznie coś było nie tak 
Są jednak osoby , które wykazały się podwójnie i w RS i TPŻL.
Szkoda tylko ,że zrobiły bardzo wiele ,a na zakończenie kadencji zniszczyły swoją społeczną pracę

Wioli się udało, bo nie było żadnej polityki, sprzątali wszyscy lewicowcy, prawicowcy, robotnicy, kierownicy, biedni i bogacze.
Oczywiście też zawistni gadali, że ona nie robi tego tak sobie, ona robi sobie odskocznie na wybory, takie coś też słyszałem
Okazało się, nie robiła odskoczni Panie emerytowany elektryku z centrum 
Oczywiście też zawistni gadali, że ona nie robi tego tak sobie, ona robi sobie odskocznie na wybory, takie coś też słyszałem

-
- VIP
Ola nie przychodzi ci do łepetyny, że ludzie pracują społecznie bo po prostu chcą coś robić i ani nie liczą na poklask ani nawet na sympatię. A stołeczki zdobywają ci co nic nie robią vide Klimek ten z Grzybowej i konia z rzędem temu, kto wskaże chociaż jedno społeczne działanie Polakowej, bo przecież funkcja radnej jest nieźle opłacana.
a Polakowej się nie czepiaj , bo tylko ona ma odwagę głośno powiedzieć o tym co nasi urzędnicy robią ŹLE
ledwo początek roku się zaczął , a już na wszystko brakuje pieniędzy ..
sprawdź ...zaległości w ZUS , w oświacie ...
a do końca roku daleko . Jak sądzisz dostaną kolejny kredyt , a może dobrze się sprzedadzą jakieś grunty

ledwo początek roku się zaczął , a już na wszystko brakuje pieniędzy ..
sprawdź ...zaległości w ZUS , w oświacie ...

a do końca roku daleko . Jak sądzisz dostaną kolejny kredyt , a może dobrze się sprzedadzą jakieś grunty

Chciałbyś Zdzichu, ale nie wykończyło i już jestem w pełnej formie i jutro zgłaszam swoją kandydaturę. Strażacy mają swego wójta, swego radnego więc może warto, żeby mieli też swego przedstawiciela mieszkańcy. A poza tym po latach gospodarowania w Żarkach przez mężczyzn może warto by zaczęła gospodarować kobieta. Życz mi powodzenia Zdzichu.
-
- Mieszkaniec
-
- VIP
-
- VIP