Piękne przedszkole
Piękne przedszkole
Przedszkole jest bardzo efektowne i na pewno będzie bardzo wygodne.Wejście jest od strony północnej, ale od strony południowej przygotowano podjazdy dla niepełnosprawnych. Prawą część budynku zajmuje żłobek w którym będą 3 grupy dzieci, lewą natomiast przedszkole. Sale są bardzo duże, bardzo prześwietlone a szczególnie efektownie wyglądają sale z przeszkloną całą ścianą i częścią sufitu. Każda sala ma oddzielne toalety, jest sala rekreacyjna i całe mnóstwo pomieszczeń magazynowych co pozwoli na przechowywanie zabawek i pomocy naukowych bez zagracania sal. Jest pięknie i nawet bardzo dociekliwi członkowie wczorajszej Komisji nie mieli krytycznych uwag.
Ważne, że cała kuchnia w starym przedszkolu została kompletnie zmodernizowana i znacznie powiększona, a szkoła podstawowa zyskała 3 nowe pomieszczenia i wreszcie znalazło sie miejsce na prawdziwą świetlicę dla dzieciaków z podstawówki. Wszystkich ciekawskich zapraszam na oficjalne otwarcie przedszkola 11 września.
Ważne, że cała kuchnia w starym przedszkolu została kompletnie zmodernizowana i znacznie powiększona, a szkoła podstawowa zyskała 3 nowe pomieszczenia i wreszcie znalazło sie miejsce na prawdziwą świetlicę dla dzieciaków z podstawówki. Wszystkich ciekawskich zapraszam na oficjalne otwarcie przedszkola 11 września.
-
- VIP
-
- VIP
Tak jest, przedszkole i żłobek piękne i obszerne. Należy się cieszyć ,że warunki lokalowe mamy cudowne. Ale do pełni szczęścia brakuje w tym ogromnym budynku kuchni. I należy dołożyć wszelkich starań aby urządzić kuchnie w naszym przedszkolu i żłobku. Rozwiąże to wiele istniejących aktualnie problemów z dostarczaniem posiłków dla dzieci.
pozdrawiam
ZP
pozdrawiam
ZP
-
- VIP
-
- VIP
Były
Jeżeli sobie życzysz ? to proszę bardzo.
Jednym z wielu problemów jest to, że Sanepid nie wyraził zgody na przenoszenie potraw z kuchni byłego przedszkola do nowego przedzkola.
I dlatego Pani Dyrektor musiała wynająć odpłatnie odpowiedni samochód
do przewożenia 3 razy dziennie posiłków z kuchni starego przedszkola do nowego przedszkola. A to powoduje znaczne koszty .
Jeżeli sobie życzysz ? to proszę bardzo.
Jednym z wielu problemów jest to, że Sanepid nie wyraził zgody na przenoszenie potraw z kuchni byłego przedszkola do nowego przedzkola.
I dlatego Pani Dyrektor musiała wynająć odpłatnie odpowiedni samochód
do przewożenia 3 razy dziennie posiłków z kuchni starego przedszkola do nowego przedszkola. A to powoduje znaczne koszty .
-
- VIP
-
- VIP
-
- VIP
-
- VIP
Spajdermen
Widzę, że nerwy puszczją naszej władzy. Ja wiem dobrze ,że to Ty Wielki
Panie jesteś organizatorem i właścicielem Żarek Letniska i znam swoje miejsce w szeregu.
Jednak pozwoliłam sobie umieścić take zaproszenie dla wszystkich ponieważ jest to impreza otwarta zorganizowana na podwórku przedszkola i każdy mógł w niej uczesniczyć i podziwiać wspaniałe występy naszych przedszkolaków , cudowne piosenki w wykonaniu "Szalonej Piątki plus"
no i oczywiście przemówienia naszej gminnej władzy. O co Ci jeszcze chodzi? Wszystko odbyło się wg Twojego scenariusza. Możesz się cieszyć ze Swojego zwycięstwa. Gratuluję.
Z.Polak
Widzę, że nerwy puszczją naszej władzy. Ja wiem dobrze ,że to Ty Wielki
Panie jesteś organizatorem i właścicielem Żarek Letniska i znam swoje miejsce w szeregu.
Jednak pozwoliłam sobie umieścić take zaproszenie dla wszystkich ponieważ jest to impreza otwarta zorganizowana na podwórku przedszkola i każdy mógł w niej uczesniczyć i podziwiać wspaniałe występy naszych przedszkolaków , cudowne piosenki w wykonaniu "Szalonej Piątki plus"
no i oczywiście przemówienia naszej gminnej władzy. O co Ci jeszcze chodzi? Wszystko odbyło się wg Twojego scenariusza. Możesz się cieszyć ze Swojego zwycięstwa. Gratuluję.
Z.Polak
-
- VIP
Pani radna Polakowa ..... jestem szarym człowieczkiem i do "władzy " mi daleko , daleko mi do bycia włascicielem Zarek-Letniska ..... bida u mnie a Żarki ...kosztuja , wladza mnie nie kreci a na otwarcie przedszkola tez nie pojde bo za stary jestem ....a wnukow sie nie doczekałem i przedszkole widziałem tylko na zewnatrz ....to mi wystarczy
-
- VIP
-
- VIP
Pani Polakowa .... nie było mnie na zadnym otwarciu , a klamstwa nie ma prawa pani mi zarzucac , bo nie mam powodu by klamac , ale pani i tak wie "swoje "....
Nie jestem radnym i nie zalezy mi na bajerowaniu kogokolwiek .... zreszta nie mam sie z czego tlumaczyc ...
Pani czesto mija sie z prawda , ale pani ma w tym cel , w przeciwienstwie do mnie !!!
Nie jestem radnym i nie zalezy mi na bajerowaniu kogokolwiek .... zreszta nie mam sie z czego tlumaczyc ...
Pani czesto mija sie z prawda , ale pani ma w tym cel , w przeciwienstwie do mnie !!!
-
- VIP
-
- VIP
-
- VIP