Jeżeli będzie to legalne to chętnie kupie kilka takich pakietów. Ale jeszcze musimy poczekać na taki handel, aż się wszystko wyjaśni? Zainteresowanych zapraszam na priv
Tutaj link, że takie coś będzie legalne https://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onec ... to/gq24yr1
Kupię pakiet wyborczy
-
- VIP
Re: Kupię pakiet wyborczy
Były nie podżegaj do przestępstwa bo to jest karalne.
ile płacę? Jeszcze nie wiem, myślę, że rynek lada dzień sam wystawi cenę. Jeszcze nigdy nie miałem takiej szansy zagłosować Zrobię to z przyjemnością i dla poprawy swojego zdrowia psychicznego
Takiej hucpy z wyborami to nie było nawet w czsach elekcyjnego wyboru króla.Ale najbardziej żenujące jest zachowanie Dudy, czy on będzie miał czelność mówić, że został WYBRANY przy tak sfiksowanych wyborach?
memento
Czekam z niecierpliwością na rozwój dyskusji i zorganizowanie giełdy. Czekam na atrakcyjne oferty kupna i sprzedaży, a tu wszystko ucichło.
Mecenas Giertych zapewnił nas i Igora, że jak wygra Małgorzata Kidawa, to będzie pełnoprawnym prezydentem. Wystarczy tylko się postarać.
Mecenas Giertych zapewnił nas i Igora, że jak wygra Małgorzata Kidawa, to będzie pełnoprawnym prezydentem. Wystarczy tylko się postarać.