Wizytówka województwa śląskiego
-
- Gość
Wizytówka województwa śląskiego
Głosujemy na wizytówkę województwa i oczywiście na "Imieniny Hrabiny
link na stronę myszków nasze miasto http://slaskie.naszemiasto.pl/plebiscyt ... ,id,t.html
Trzy pierwsze miejsca znaszego p-owiatu znów walcza!!! Do boju RODACY!
link na stronę myszków nasze miasto http://slaskie.naszemiasto.pl/plebiscyt ... ,id,t.html
Trzy pierwsze miejsca znaszego p-owiatu znów walcza!!! Do boju RODACY!
-
- Gość
Wróciłem, dwa miesiące smażyłem ryby na Bałtykiem
Najbliższy termin kiedy wezmę się za rybę to Wigilia
Oczywiście głosuję na Imieniny Hrabiny. Opanowałem, że za jednym podejściem, można zdobyć 35 punktów.
Najpierw klikam w tradycyjne głosowanie 5 razy (nie więcej) później loguję się na facebook i też głosuję 5 razy co daje 25 punktów i następnie bez wylogowania znów klikam w tradycyjne głosowanie 5 razy. U mnie tak można

Oczywiście głosuję na Imieniny Hrabiny. Opanowałem, że za jednym podejściem, można zdobyć 35 punktów.
Najpierw klikam w tradycyjne głosowanie 5 razy (nie więcej) później loguję się na facebook i też głosuję 5 razy co daje 25 punktów i następnie bez wylogowania znów klikam w tradycyjne głosowanie 5 razy. U mnie tak można

-
- Mieszkaniec
Zapraszamy na Imieniny Hrabiny
Już po raz 4 w dniu 07 września -w sobotę Towarzystwo Przyjaciół Żarek Letniska zaprasza na imprezę plenerową Imieniny Hrabiny. Jak w poprzednich latach zapewniamy świetną zabawę, nagrody w konkursie na najlepszy strój z epoki, pokaz sztucznych ogni i oczywiście zabawę w plenerze. Do tańca przygrywać będzie renomowany zespół DIAMENTOWY KOLCZYK.

Średnio dziennie oddajemy 600 - 700 głosów. Mamy szanse na 5 miejsce, wystarczy, że się PTTK Świętochłowice zagapi w któryś dzień i ich mamy 
Rozpoczął się rok szkolny, gdyby tak podpowiedzieć uczniom, że tutaj rozgrywa się taka walka, pewnie by pomogli? Gdyby ze szkoły było 100 chętnych do zagłosowania, to mielibyśmy 3500 głosów dziennie i realne szanse na podium
Majka, nie znasz kogoś w szkole by puścić informację? Ja już wyrosłem, nie znam w szkole nikogo

Rozpoczął się rok szkolny, gdyby tak podpowiedzieć uczniom, że tutaj rozgrywa się taka walka, pewnie by pomogli? Gdyby ze szkoły było 100 chętnych do zagłosowania, to mielibyśmy 3500 głosów dziennie i realne szanse na podium

Majka, nie znasz kogoś w szkole by puścić informację? Ja już wyrosłem, nie znam w szkole nikogo

-
- Gość
-
- Gość

Nasza tegoroczna "HRABINA" wykazała się klasą i elegancją.

-
- Gość

Nasza tegoroczna "HRABINA" wykazała się klasą i elegancją.

Imieniny hrabiny
mam małą radę dla organizatorów, aby impreza nie spowszedniała byłoby dobrze wprowadzić jakieś zmiany. Zauważyłam jedną zmianę....akcent ludowy???? Tylko nie wiem czy to własciwy kierunek. oglądając zdjęcia w internecie myślałam, ze przez pomyłkę dołączono zdjęcia z folkloriady. 

Nie mamy zdjęć z imienin:( Dostaliśmy tylko od seniorów żareckich i te zamieściliśmy. Prosimy o podesłanie zdjęć.
info@zarkiletnisko.pl
Dziękujemy
info@zarkiletnisko.pl
Dziękujemy

-
- Gość
Jako animator widowiska i autor scenariusza nie byłam poinformowana o wprowadzonym punkcie pt. "Wybór najpiękniejszej chłopki. Tego nie było w programie, też uważam że emerytom pomyliły sie imprezy folkloriada była kilka tygodni wcześniej, a przygotowany i wyćwiczony układ poloneza został "Urozmaicony" o chołupce i "przytupy".