Poniżej prezentuję stanowisko Zarządu Towarzystwa Przyjaciół Żarek Letnisko, liczymy na poparcie ze strony mieszkańców oraz czekamy na Państwa komentarze.

To zapewne masz na myśli te tuje co tak wszędzie z upodobaniem są sadzone a nikt nie pomyśli, że są one neurotoksyczne dla zdrowia.W miejsce wyciętych drzew najczęściej sadzi się bardzo interesujące rośliny. autor: Igor » 26 wrz 2020, 16:12
"widz" rozpoczyna nagonkę na nowo wybraną Radę Sołecką i Sołtysa ubeckimi metodami z epoki słusznie minionej, jestem przekonany, że wkrótce dowiemy się od "widza" , że nowo wybrany sołtys miał dziadka w Werhmachcie, a jeden z członków Rady Sołeckiej głosi "ideologię LGBT".......żenada.
Kłamstwo powtórzone tysiąc razy staje się prawdą. (Joseph Goebbels)krotosz wrote: ↑01 Oct 2020, 14:24Ponoć ta działka przy cmentarzu, naktórej wycięto drzewa należy do pani z Rady Sołeckiej, o sołtysie w poście widza w ogóle nie ma mowy, więc jakaż to NAGONKA, a że zebranie wiejskie było pięknie ustawione to fakt.A jaki będzie sołtys i Rada Sołecka to się okaże, narazie, miesiąc po wyborach nie ma komunikatu na tablicy ogłoszeń jaki jest kontakt z nowym sołtysem. JKakoś mu nie pilno do kontaktu z mieszkańcami.
Szanowny "widzu". Wydaje się, iż był Pan łaskaw nie zrozumieć tego co napisałem. To nie jest mój problem, ale z troski o zdrowie Szanownego Pana sugeruję zmienić lekarza.