W czwartek 21 grudnia, pierwszy raz w historii gminy, sesja Rady Gminy Poraj będzie transmitowana "na żywo" za pośrednictwem facebooka. Wystarczy, że wejdziesz na nasz facebookowy profil i klikniesz "play" w transmisji wideo LIVE. Początek od godz. 9:00.
Wszystko po to, by patrzeć władzy na ręce.
By zobaczyć nasz profil na facebooku wystarczy kliknąć TUTAJ - https://www.facebook.com/Poraj/.
Wszystkich serdecznie zapraszamy.
PAWEŁ GĄSIORSKI
Sesja Rady Gminy Poraj na żywo na facebooku!
Re: Sesja Rady Gminy Poraj na żywo na facebooku!
Będzie problem z dźwiękiem z powodu fatalnego nagłośnienia sali posiedzeń R.G.
Nie jest źle. Prawdopodobnie wymieniono mikrofony.letnik wrote:Będzie problem z dźwiękiem z powodu fatalnego nagłośnienia sali posiedzeń R.G.
Niestety było żle, niewiele zrozumiałam z wypowiedzi pani Polak, poza tym, że coś kwestionowała, jak zwykle, lekko zirytowany wójt coś odpowiedział, ale co to już nie było słychać, a z wypowiedzi radnego Musialika nie usłyszałam nic. Ale początki są zawsze trudne, a ten eksperyment z transmisją sesji ma nieocenioną wartość edukacji wyborczej dla wszystkich, którzy zechcą z niej skorzystać. Proszę się nie zniechęcać ii koniecznie kontynuować.
-
- VIP
Ja mam doskonały odbiór nagrania. Ale należy zwiększyć głośność na laptopie Basiu.
Ale proszę zobaczyć jak się szanowni Radni uaktywnili przy kamerach. Nawet przybył na dzisiejszą Sesję były radny z Kużnicy Starej. Ciekawi mnie cel wizyty tego Pana, czy przyszedł po to by mi " dokopać" czy przyszedł się lansować jako kandydat na radnego? Zobaczymy.
Ale proszę zobaczyć jak się szanowni Radni uaktywnili przy kamerach. Nawet przybył na dzisiejszą Sesję były radny z Kużnicy Starej. Ciekawi mnie cel wizyty tego Pana, czy przyszedł po to by mi " dokopać" czy przyszedł się lansować jako kandydat na radnego? Zobaczymy.