Teatr letniskowy- U Hrabiny.
-
- Gość
Teatr letniskowy- U Hrabiny.
Teatr Letniskowy U Hrabiny zaprasza na spektakl pt. "BIGOS HULTAJSKI, CZYLI FACECYJE STAROPOLSKIE" dnia 26 września o godz. 18 oo do Klubu T.P.Z.L. Będzie można nabyć płytę DVD: godzinną relację-
"IMIENINY HRABINY 2015", oraz płytę z przedstawieniem teatru:
"BIGOS HULTAJSKI, CZYLI FACECYJE STAROPOLSKIE".
Serdecznie zapraszamy. W imieniu T.P.Ż.L Henryka Święcicka Chołdyk.
"IMIENINY HRABINY 2015", oraz płytę z przedstawieniem teatru:
"BIGOS HULTAJSKI, CZYLI FACECYJE STAROPOLSKIE".
Serdecznie zapraszamy. W imieniu T.P.Ż.L Henryka Święcicka Chołdyk.
Dowcip ci się ZDZICHU wyczerpał, więc jesteś po prostu wulgarny , a ja przyjęłam zaproszenie pani Henryki, i całkiem dobrze się bawiłam, chociaż to humor niezbyt wysublimowany, ale talent aktorski zwłaszcza panów i młodych pań, godny oklasków. A jeżeli mecenas ma rację, to pewnie zbieżność tytułów nie jest przypadkowa, ale jaki to powód do zazdrości.

ZDZICHU.... nie wiem kto to są CI WSZYSCY bo mnie to nie interesuje ,Dotychczas to tylko jedna osoba większość nicków przypisywała Barbarze, teraz widzę, że klub anty się powiekszył. Niech ci zresztą będzie.... kruszyc kopii nie zamierzam, a wulgaryzmy nie są nigdy aktualne, brzydko jest także posądzać ludzi o niskie intencje, bo ja w wypowiedzi mecenasa widzę tylko zwrócenie uwagi na zbieżność tytułów.Jedna pani napisała książkę, druga teksty do kabaretu, obie pisały w Letniskowcu i tylko taki .......jak ty widzisz w tym zazdrość to twoja brocha .... ale wulgaryzmy zostaw sobie na prywatne spotkania ....
Też mi się nie podoba słownictwo ZDZICHA
Na tym forum jest już pewnie kilka lat, i coraz bardziej zaczyna wychodzić z niego zło, to jakiś niedobry człowiek? Kiedyś pisał, że siedzi w parku na ławce z naszymi menelami, może to prawda i dalej tam siedzi? Kiedyś pisał, że żona to nauczycielka, jak żona nauczycielka, to powinna panować w domu jakaś kultura? Kiedyś na forum bywała niejaka Ola, miałem wrażenie, że to jego znajoma, Zdzisiek się wtedy hamował.
wg mnie Zdzichu to "kawał" chłopa, emeryt lub rencista, na pewno po "50" i nikt go już nie zmieni.
Klaro w imieniu kulturalnych facetów przepraszam

wg mnie Zdzichu to "kawał" chłopa, emeryt lub rencista, na pewno po "50" i nikt go już nie zmieni.
Klaro w imieniu kulturalnych facetów przepraszam

-
- Gość
Ogromnie mnie cieszy powodzenie naszego spektaklu, jeżeli tylko będą widzowie to na pewno zaprezentujemy jeszcze nie raz, były już 3 przedstawienia. Powiadomię o kolejnym. Henryka Święcicka Chołdyk.
p.s. Na Święto Niepodległości przypomnimy scenę historyczną poświęconą Powstaniu Styczniowemu i zwycięskiej bitwie w Mrzygłodzie. Zapraszam 10 listopada.
p.s. Na Święto Niepodległości przypomnimy scenę historyczną poświęconą Powstaniu Styczniowemu i zwycięskiej bitwie w Mrzygłodzie. Zapraszam 10 listopada.