KONKURENCJA NIE ŚPI PO NOCACH
KONKURENCJA NIE ŚPI PO NOCACH
Mój baner wyborczy zawieszony w niedzielę ...zniknął. Ktoś zadał sobie wiele trudu, bo wisiał wysoko i zabrał... chyba na pamiątkę. Ciekawe czy tak samo będzie z tymi, które powiesiłam dzisiaj. A miała zwyciężać prawda.
-
- VIP
jasiek ..ale to chyba nie ty , bo o ile się nie mylę to zachwycałeś się obecnym wójtem....chociaż , mozna sie zachwycać i zachwycać na wiele sposobów
a jezeli ten cichy wielbiciel jest jakiś dziwoląg
to ja na miejscu BARBARY bałabym sie wyjść z domu...mnie to sie wydaje ,że to wszystko przez tę fryzurę ...TEN KTOŚ SIĘ ZACHWYCIL i pierdzielnął BANER

a jezeli ten cichy wielbiciel jest jakiś dziwoląg

to ja na miejscu BARBARY bałabym sie wyjść z domu...mnie to sie wydaje ,że to wszystko przez tę fryzurę ...TEN KTOŚ SIĘ ZACHWYCIL i pierdzielnął BANER

Nie mam żadnych dowodów, ale strzelam, że baner ten mógł ukraść "widz" Czytam posty i zauważyłem, że "widz" zbytnio nie przepada za BARBARĄ, a jak mówi przysłowie: KTO SIĘ CZUBI TEN SIĘ LUBI. Przypuszczam, że "widz jest teraz jednym ze szczęśliwszych ludzi w Żarkach Letnisku. Pewnie siedzi sobie w fotelu, pije piwo i patrzy z uśmiechem na BARBARĘ, wiszącą na ścianie
Fajnie mają niektórzy, może ja też wyjdę w tę noc i coś buchnę, nie będę samotnym?

Fajnie mają niektórzy, może ja też wyjdę w tę noc i coś buchnę, nie będę samotnym?
Polecam dzisiejsze wydanie 'METRO' gazety rozdawanej bezpłatnie w większych miastach dostępnej przez internet również.zg wrote:Zawsze mnie ciekawiło, czy na rozwieszanie takich plakatów wyborczych w tzw" przestrzeni publicznej" potrzebne jest specjalne pozwolenie?
I jak wygląda sprawa ew. ich usunięcia po wyborach.....
Dziś 13 listopada 2014 r na pierwszej stronie był opublikowany artykuł na temat plakatów wyborczych. Tutaj link
http://metro.gazeta.pl/Wydarzenia/17153 ... n=16961063
BYŁY - A za czyje pieniądze wydano ostatni , "gorący", bardzo obszerny , na pięknym papierze, w kolorach, w ogromnym nakładzie "KURIER PORAJSKI" z wyjątkową promocją osoby urzędującego wójta?
A kto go roznosił tak skwapliwie i wkładał do naszych skrzynek i za ile?
Nigdy dotąd nie był w ten sposób doręczany, co się więc stało ?
I czy nadal , już tak zawsze będzie roznoszony ten KURIER PORAJSKI?
A kto go roznosił tak skwapliwie i wkładał do naszych skrzynek i za ile?
Nigdy dotąd nie był w ten sposób doręczany, co się więc stało ?
I czy nadal , już tak zawsze będzie roznoszony ten KURIER PORAJSKI?