Odwołali Panią Zdzisławę Polak
-
- Bywalec
Ja mieszkaniec ulicy Wiejskiej po raz pierwszy od lat spokojnie czekam na jesień i wiosenne roztopy bo wiem, że moja działka i dom nie będą podtopione. To o co starliśmy się, my mieszkańcy Wiejskiej przez lata możliwe było dopiero teraz i jest to bez wątpienia zasługa pana Stachery , za co podziękowałam mu na ostatnim zebraniu. Wystąpienia pani Polak są rzeczywiście bardzo dziwne i jeżeli tak jak wystąpiła na zebraniu prowadzi tę komisję to ja się nie dziwię, że jej członkowie mieli tego dosyć tak jak i uczestnicy poniedziałkowego zebrania
-
- VIP
Malwinko
Z treści Pani wypowiedzi wiem kim Pani jest. Nie chcę Pani demaskować na forum ale znam Panią bardzo dobrze .Bo przecież kilkakrotnie zwracała się Pani do mnie o wykonanie tego rowu odwadniającego przy ul.Wiejskiej i dlatego wielokrotnie inerweniowałam w Pani sprawie
i innych mieszkańców tej ulicy .Zarówno na komisji jak i na Sesjach wielokrotnie omawiałam problem odwodnienia ul. Wiejskiej -być może narażałam się w Pani sprawie.Kiedy odwodnienie zostało wykonane to ja otrzymałam takie" podziękowanie" od Pani.
Jest mi niezwykle przykro , że tak mi Pani pięknie podziękowała.
Prosze Panią o przemyślenie Swoich słów bo naprawdę ranią.
Mam nadzieję że zmieni Pani zdanie na mój temat.
Mimo wszystko pozdrawiam serdecznie.
W pewnym sensie nawet panią rozumię bo z uwagi na miejsce Pani pracy jest Pani osobą zależna od naszej gminnej Władzy
Z wyrazami Szacunku Z. Polak
Z treści Pani wypowiedzi wiem kim Pani jest. Nie chcę Pani demaskować na forum ale znam Panią bardzo dobrze .Bo przecież kilkakrotnie zwracała się Pani do mnie o wykonanie tego rowu odwadniającego przy ul.Wiejskiej i dlatego wielokrotnie inerweniowałam w Pani sprawie
i innych mieszkańców tej ulicy .Zarówno na komisji jak i na Sesjach wielokrotnie omawiałam problem odwodnienia ul. Wiejskiej -być może narażałam się w Pani sprawie.Kiedy odwodnienie zostało wykonane to ja otrzymałam takie" podziękowanie" od Pani.
Jest mi niezwykle przykro , że tak mi Pani pięknie podziękowała.
Prosze Panią o przemyślenie Swoich słów bo naprawdę ranią.
Mam nadzieję że zmieni Pani zdanie na mój temat.
Mimo wszystko pozdrawiam serdecznie.
W pewnym sensie nawet panią rozumię bo z uwagi na miejsce Pani pracy jest Pani osobą zależna od naszej gminnej Władzy
Z wyrazami Szacunku Z. Polak
-
- Bywalec
Podjęto chyba słuszną decyzję.
Last edited by kijaszek2010 on 01 Dec 2012, 21:30, edited 3 times in total.
-
- VIP
Kijaszku 2010
Nie martw się o mnie- nerwy mi nie puszczają , nie płaczę bo nie mam o co, to raczej Ty się denerwujesz bo czujesz się zagrożony.Masz racje nikt do stołka nie jest "dospawany" przemyśl to sobie. Tam gdzie mogłeś to zadziałałeś przeciwko mnie ale w moje życie prywatne to się raczej nie mieszaj bo nie wolno Ci tego robić.
Piszesz ,że ja jestem "zaklamana". Niech ludzie ocenią kto jest zakłamany- osoba , które tak jak ja mówi prawdę w oczy i pisze podpisując się pod tym swoim nazwiskiem biorąc odpowiedzialność za swoje słowa , czy tak jak Ty piszesz anonimowo chwaląc w Swoich wypowiedziach tylko Siebie a mnie opluwasz nieustanie i bezpodstawnie?
Wyjdż tchórzu z ukrycia i podpisz się Swoim WAZNYM nazwiskiem .
Tak będzie fair play.
Zdzisława Polak
Nie martw się o mnie- nerwy mi nie puszczają , nie płaczę bo nie mam o co, to raczej Ty się denerwujesz bo czujesz się zagrożony.Masz racje nikt do stołka nie jest "dospawany" przemyśl to sobie. Tam gdzie mogłeś to zadziałałeś przeciwko mnie ale w moje życie prywatne to się raczej nie mieszaj bo nie wolno Ci tego robić.
Piszesz ,że ja jestem "zaklamana". Niech ludzie ocenią kto jest zakłamany- osoba , które tak jak ja mówi prawdę w oczy i pisze podpisując się pod tym swoim nazwiskiem biorąc odpowiedzialność za swoje słowa , czy tak jak Ty piszesz anonimowo chwaląc w Swoich wypowiedziach tylko Siebie a mnie opluwasz nieustanie i bezpodstawnie?
Wyjdż tchórzu z ukrycia i podpisz się Swoim WAZNYM nazwiskiem .
Tak będzie fair play.
Zdzisława Polak
-
- VIP
Malwinko
Żle odebrałaś moją wypowiedż ja nie oczekuję od Pani podziękowań
ani też nie napisałam, że nie powinna Pani podziękować P. Wójtowi.
Bardzo dobrze , że podziękowała Pani temu Wójtowi gdyż to ten Wójt wysłuchał radnych z Żarek Lenisko i rozwiązał problem odwodnienia ul.Wiejskiej/choć jeszcze nie dokońca/.
Gdzie jest napisane , że podlizuje się Pani Wójtowi?przecież ja takich słów nie użyłam proszę jeszcze raz przeczytać moja wypowiedż ze zrozumieniem.
Dziwi mi jednak Pani bardzo negatywny stosunek do moich pytań , które skierowałam do Pana Wójta na Zebranu Wiejskim.
Zadałam tylko 2 pytania:
1/Czy to prawda że projekt na budowę naszego przedszkola jest bez kuchni , jeżeli tak to jak zamierza Pan żywic przedszkolaki?
2/Obawiam się o los budowy oczyszczalni w Żarkach Letnisko z uwagi na to, że inwestycje planujemy realizować w 2013 r ze środków które mają wpłynąc od sąsiednich gmin.
Póżniej jeszcze zareagowalam na słowa nieprawdy jakie wypowidział Pan Wójt , że "przejął gminę zadłużoną ". i odczytałam obecny stan zadłużenia gminy.
Dlaczego więc tak bardzo żle się zachowałam wg Pani.
Pozdrawiam
Z. Polak
Żle odebrałaś moją wypowiedż ja nie oczekuję od Pani podziękowań
ani też nie napisałam, że nie powinna Pani podziękować P. Wójtowi.
Bardzo dobrze , że podziękowała Pani temu Wójtowi gdyż to ten Wójt wysłuchał radnych z Żarek Lenisko i rozwiązał problem odwodnienia ul.Wiejskiej/choć jeszcze nie dokońca/.
Gdzie jest napisane , że podlizuje się Pani Wójtowi?przecież ja takich słów nie użyłam proszę jeszcze raz przeczytać moja wypowiedż ze zrozumieniem.
Dziwi mi jednak Pani bardzo negatywny stosunek do moich pytań , które skierowałam do Pana Wójta na Zebranu Wiejskim.
Zadałam tylko 2 pytania:
1/Czy to prawda że projekt na budowę naszego przedszkola jest bez kuchni , jeżeli tak to jak zamierza Pan żywic przedszkolaki?
2/Obawiam się o los budowy oczyszczalni w Żarkach Letnisko z uwagi na to, że inwestycje planujemy realizować w 2013 r ze środków które mają wpłynąc od sąsiednich gmin.
Póżniej jeszcze zareagowalam na słowa nieprawdy jakie wypowidział Pan Wójt , że "przejął gminę zadłużoną ". i odczytałam obecny stan zadłużenia gminy.
Dlaczego więc tak bardzo żle się zachowałam wg Pani.
Pozdrawiam
Z. Polak
-
- Gość
-
- Stały bywalec
Panienko, strzeliłaś jak kulą w płot i chyba nie masz pojęcia co znaczy słowo kolaborant. A w ogóle NIKI są po to, żeby się swobodnie wypowiadać i jest to obyczaj internetowy, który prawdziwy internauta akceptuje i jest chamstwem identyfikowanie go z faktycznymi osobami. Nie jest żadną odwagą wpisywanie swego nazwiska i pod nim "bogoojczyźnianych" poglądów, a pod NIKIEM TYCH PRAWDZIWYCH.
Dzidziu, twierdzenie, że przejęliśmy gminę nie zadłużoną jest zwykłą kazuistyką. Formalnie rzeczywiście tak było, tylko, że podpisano, wiążące umowy na wykonanie inwestycji nie zapewniając na nie środków w budżecie. Tak więc można było, albo je wykonać zaciągając kredyty lub zmarnować wydane już pieniądze, zapłacić odszkodowanie firmom i zaniechać realizacji. Wiesz, że bardzo wielu radnych było za tym, by tych inwestycji nie kontynuować, ale większośc zadecydowała by wziąć kredyt. Tak więc paradoksalnie i ty masz rację/formalne/ i wójt mówi prawdę.
-
- Bywalec
Tak, racja w tym konkretnie przypadku zmieniłem posty, gdyż uznałem, że były zbyt kąśliwe, we fragmentach mało merytoryczne i częściowo nosiły znamiona obraźliwych. Mam do tego prawo. I się z tego wycofuję. Nie mam, żadnych związków z nikim z gminnego urzędu.
Ludzie, sami siebie nakręcamy negatywnie na tym forum, zupełnie niepotrzebnie. Jeden drugiego podsyca. I po co? Zamiast podejmować konkretną i merytoryczną dyskusję o sprawach ważnych dla naszej miejscowości. Bo odwołanie Pani Zdzisławy Polak nie jest ważną informacją dla Żarek Letniska i ludzi tu mieszkających. I jest tematem zastępczym. Dyskutujmy o miejscowości i jej problemach.
Ludzie, sami siebie nakręcamy negatywnie na tym forum, zupełnie niepotrzebnie. Jeden drugiego podsyca. I po co? Zamiast podejmować konkretną i merytoryczną dyskusję o sprawach ważnych dla naszej miejscowości. Bo odwołanie Pani Zdzisławy Polak nie jest ważną informacją dla Żarek Letniska i ludzi tu mieszkających. I jest tematem zastępczym. Dyskutujmy o miejscowości i jej problemach.
Last edited by kijaszek2010 on 02 Dec 2012, 09:39, edited 1 time in total.
http://myszkow.twojemiasto.info/wiadomosci,12114.html
Warto przeczytać - głos niezależnych mediów!!!
Warto przeczytać - głos niezależnych mediów!!!
SZANOWNY RADNY P. KRZYSZTOFIE KLIMEK
APELUJĘ DO PANA O ODROBINĘ SKROMNOSCI. Z PANA PRZECHWAŁ WYNIKA, ŻE ORLIK W ŻARKACH LETNISKO TO TYLKO PANA ZASŁUGA, A TAK WCALE NIE JEST.
APELUJĘ DO PANA O ODROBINĘ SKROMNOSCI. Z PANA PRZECHWAŁ WYNIKA, ŻE ORLIK W ŻARKACH LETNISKO TO TYLKO PANA ZASŁUGA, A TAK WCALE NIE JEST.