Kulisy Poraja

Dyskusje na temat lokalnych problemów.
Post Reply
pawelg

Kulisy Poraja

Post by pawelg »

Dzień dobry,
pragnę wszystkich poinformować, że wróciłem do Państwa gminy z nowym projektem. Na razie testowo uruchomiłem portal https://kulisyporaja.pl. Jestem obecnie na etapie rejestracji tytułu prasowego. Strona będzie uaktualniana na bieżąco, podobnie jak kiedyś mój poprzedni projekt - Życie Poraja. Na pewno będę patrzył bardzo uważnie na poczynania władzy w gminie Poraj.

Mam nadzieję, że zainteresuje Państwa mój projekt.

Z poważaniem,
Paweł Gąsiorski
warcaby
Guru

Re: Kulisy Poraja

Post by warcaby »

Aaa wybory ida, znowu dostał Pan szanse, jak to mówią każdy tonący brzytwy się chwyta, ale po tych wszystkich insynuacjsch i akcjach Pana? Porażka, tylko Pisdu, ale ok, może rzucmy Panu GaSiorowi wyzwanie, on tak My tak, przecież każdy może, każdego niby intelektualnie małego z małym interesem psiarczyka może zgasić,
warcaby
Guru

Post by warcaby »

Pólak = PiS = KACKA = GĄSKA = idiotyzm
Last edited by warcaby on 26 Aug 2023, 06:34, edited 1 time in total.
zbyszko
Mieszkaniec

Post by zbyszko »

15 października pogonimy , ruskiego Niemca ,szkodnika i sprzedawczyka :lol: :lol:
Marcin
Ekspert

Post by Marcin »

.
Last edited by Marcin on 18 Dec 2024, 03:37, edited 4 times in total.
zbyszko
Mieszkaniec

Post by zbyszko »

Fakt,to co zrobili Polakom nacjonaliści ukraińscy na Wołyniu i Galicji wschodniej jest ludobójstwem i Ukraińcy będą musieli uderzyć się w piersi ,by móc budować przyszłość na prawdzie w Unii europejskiej,innej drogi nie ma. Paradoksalnie ta nieszczęsna wojna wywołana przez Rosję i ogromna pomoc z naszej strony,pomoże ten proces przyspieszyć,bo tak naprawdę niewielka część społeczeństwa ukraińskiego jest świadoma tego co się stało w 1943 r, wcześniej ten kraj był w amoku, rozrywany przez komunistów, nacjonalistów i demokratów, a propaganda podawała jednostronny przekaz. Mozolnie,ale jednak to się zmienia,choćby przez fakt ,że duża liczba Ukraińców pracująca w Polsce słyszy jak było naprawdę,albo symboliczne gesty prezydenta Załeńskiego ,czy też przewodniczącego parlamentu ukraińskiego podczas 80 rocznicy tragedii wołyńskiej,co przed wojną było nie do pomyślenia.
Pisząc w ten sposób o fladze ukraińskiej ,w tym bardzo trudnym czasie dla narodu ukraińskiego,stajesz się wasalem rzezimieszka Putina, który właśnie zachowuje się podobnie jak Bandera.
Więc popatrz szerzej na problem, pozbądź się żółci i nie oceniaj na podstawie kilku incydentów całej nacji,w każdym stadzie są czarne owce.
Oni teraz nas bronią przed ruskim nacjonalizmem,więc dlatego jesteśmy im wdzięczni i wiszą ich flagi w naszym kraju. Na szczęście dla większości jest to zrozumiałe.
Marcin
Ekspert

Post by Marcin »

.
Post Reply