Remont ul. Nadrzecznej
-
- VIP
Re: Remont ul. Nadrzecznej
Szanowny Marcinie na Zebraniu Wiejskim w Żarkach Letnisku w dniu 20.09.2021 r zadałam publicznie Pani Wójt i Kierownikowi Gospodarki Komunalnej Gminy Poraj- Panu A. Zaczkowskiemu właśnie takie pytanie w sprawie remontu ulicy Nadrzecznej w Żarkach Letnisku i terminu jego zakończenia odpowiednio uzasadniając, że niszczymy sobie pojazdy i buty i że jest to jedyna droga wylotowa z Żarek Letniska w kierunku Poraja i Koziegłów, oraz że jest tam ogromne natężenie ruchu zarówno samochodowego, rowerowego jak i pieszego. Niestety nie uzyskałam w tej sprawie odpowiedzi. A Pan Kierownik Zaczkowski zamiast udzielić mi (nam mieszkańcom) wyczerpujących odpowiedzi na zdane pytania, to pozwolił sobie wydać publicznie negatywną opinię o mnie, że głoszę demagogię ", tym sposobem Pan Zaczkowski przekroczył swoje uprawnienia urzędnika upokarzając mnie ( radną) publiczne.
Z.Polak
Z.Polak
Na ZW była mowa o tym,
że po wykonaniu kanalizacji zaszła potrzeba wykonania nowego chodnika, obecnie trwa procedura, odbudowa ulicy ma ruszyć niebawem.
że po wykonaniu kanalizacji zaszła potrzeba wykonania nowego chodnika, obecnie trwa procedura, odbudowa ulicy ma ruszyć niebawem.
-
- VIP
Dziękuję Panie Zbyszku G. za odpowiedź, ale Pana odpowiedź nic nie wniosła- nadal nie wiemy kiedy będzie ul. Nadrzeczna doprowadzona do stanu używalności. I mam jeszcze jedno pytanie dlaczego to Pan odpowiada na pytanie Marcina w/s ul. Nadrzecznej czy jest Pan może rzecznikiem Urzędu Gminy czy Radnej (Radnego)? A może o czymś nie wiem?
Odpowiadam na post forumowicza bo byłem obecny na ZW a Marcin być może nie był i nie słyszał wyjaśnienia pani Wójt w tej sprawie.
Ja też czekam cierpliwie na zakończenie budowy odcinka kanalizacji i wyremontowanie ul. Nadrzecznej bo codziennie tam jeżdżę.
Ja też czekam cierpliwie na zakończenie budowy odcinka kanalizacji i wyremontowanie ul. Nadrzecznej bo codziennie tam jeżdżę.
Ulica Nadrzeczna gotowa (prawie) Wczoraj jechałem i pozostały małe dokończenia, do końca miesiąca będą w całości naprawione utrudnienia.
No to jutro koniec
http://www.ugporaj.pl/art,4232,jutro-na ... -zamknieta
http://www.ugporaj.pl/art,4232,jutro-na ... -zamknieta