Na BIP-ie RIO Katowice ukazały się dziś dwie informacje niedobre dla Gminy Poraj.
1. Pod nazwą "1-28 grudnia 2017" informacja w poz.345 i 346, że RIO Katowice wydało dwie negatywne opinie do:
- przedłożonego budżetu Gminy Poraj na 2018 r.
- przedłożonej prognozy finansowej Gminy Poraj.
2. Pod nazwą "1-4 stycznia 2018" RIO informuje, że Uchwała Nr 324/XLII/ 17 Rady Gminy Poraj w sprawie Programu Postępowania Naprawczego
będzie badana w dniu 04 stycznia 2018r z powodu wszczęcia postępowania nadzorczego.
Jak widać robi się coraz trudniejsza sytuacja dla zarządzających Gminą Poraj.
ZP
Znów negatywna Opinia RIO Katowice dla Budżetu Gminy Poraj i Prognozy Finansowej oraz badanie Programu Naprawczego
-
- VIP
-
- VIP
Re: Znów negatywna Opinia RIO Katowice dla Budżetu Gminy Poraj i Prognozy Finansowej oraz badanie Programu Naprawczego
I już jest informacja, że RIO Katowice odrzuciło Program Postępowania Naprawczego Gminy Poraj. I co dalej?
Re: Znów negatywna Opinia RIO Katowice dla Budżetu Gminy Poraj i Prognozy Finansowej oraz badanie Programu Naprawczego
No to pięknie !!!!!!!!! Tytanic już tonie. Ale orkiestra w Kurierze Porajskim wciąż gra.
Zdzicha, co Ty się tak doczepiłaś tego RIO
Nawet na tej stronie chwalą gminę Poraj, jako najlepszą w powiecie, a ty tylko RIO, RIO, RIO
Przecież wszystkim żyje nam się bardzo dobrze, to po co nas straszyć tym RIO? Widziałaś ile worów ludzie wystawili na ulice po świętach? Jeszcze tyle kolorowych worów ja nie widziałem, nie było to BIO, tylko szkło, plastiki, makulatura. Jednym słowem mamy dobrobyt, patrząc na nasze śmieci.

-
- VIP
Jasiek a co Ty tak się doczepiłeś do mnie. Po pierwsze nie piłam z Tobą brudzia a po drugie jak nie chcesz to nie czytaj. Piszę dla tych osób, które są zainteresowane naszą Gminą. Jak widać Ty tylko patrzysz na świat przez pryzmat jedzenia i śmieci.
Zdzicha doczepiłem się, bo Cie lubię
Kiedyś słodziłem tutaj Amelce, ale ktoś napisał, że to facet 

Jaśku ....kobitka ze mnie , " cholera spod ciemnej gwiazdy " , ale kobitka

-
- VIP
Opublikowano w końcu opinię RIO Katowice w/s Programu Naprawczego Gminy Poraj oto link:
http://poraj.bip.net.pl/?p=document&act ... ar_id=5277
http://poraj.bip.net.pl/?p=document&act ... ar_id=5277