Wycieczka Na Litwę
-
- VIP
Wycieczka Na Litwę
Ponoć jutro tj. 22.09.2016r ranuiutko wyrusza wycieczka z Gminy Poraj na Litwe do zaprzyjażnionej gminy.
Ciekawa jestem kto nas reprezentuje? I jakie korzyści osiągną dla naszej Gminy Poraj z tej współpracy? Życzę owocnej współpracy.
Pozdrawiam ZP
Ciekawa jestem kto nas reprezentuje? I jakie korzyści osiągną dla naszej Gminy Poraj z tej współpracy? Życzę owocnej współpracy.
Pozdrawiam ZP
Re: Wycieczka Na Litwę
Ta "niewiedza" pani radnej jest wręcz zdumiewającą, a to nie wie jakie działki gmina sprzedaje, a to z jaką miejscowością na Litwie gmina nawiązała współpracę. Czyżby w gminie nie chciano z panią radną rozmawiać, czy też to nowy styl informowania o niegodziwościach gminy?
pewnie zabrali ze sobą BARBARĘ???????????????????????? (może zgubią BIDULKĘ po drodze ) PYSKUJE to zazdrosne BABSKO i pyskuje ... w tym WIEKU to już tylko SIKU , KUPKĘ I SPAĆ
Siku, paciorek i spać. Kupkę to się robi rano droga Amelko
o ile pamiętam , to chyba paciorków nie odmawia
Amelka ....z tego co piszesz ....widzę że znasz tę kobietę ...lepiej niż SAMĄ SIEBIE !!!
Pani Polak ma żal bo wszyscy z gminy pojechali a Pani Zdzisława nie.
No faktycznie....tylko PACIORKI , p. Basieńce pozostały
Jestem zdruzgotany poziomem dyskusji na tym forum.
"Wieś tańczy i śpiewa"
"Wieś tańczy i śpiewa"
a co chciałbyś ....miasto
-
- VIP
DO KOBKA.
I znowu Kobek wyciagnął nieprawidłowy wniosek. Czy z mojego postu wynika, że mam żal? W którym zdaniu to wyczytałeś? Zastanów się nad swoim postępowaniem.
I znowu Kobek wyciagnął nieprawidłowy wniosek. Czy z mojego postu wynika, że mam żal? W którym zdaniu to wyczytałeś? Zastanów się nad swoim postępowaniem.
No tak, jak to się mówi...kto się wróblem urodził, kanarkiem nie umrze.
Radzę jednak przemyśleć dwa razy zanim się coś napisze. Abstrahując od absurdalnych wypowiedzi p. Polak jednak elementarna kultura wymaga dochowania pewnego poziomu dyskusji. Rozmowy o kupach są rodem z najgorszej maści rynsztoka, a jeśli ich autorem jest jeszcze kobieta to doprawdy nie wiem już co powiedzieć.
Radzę jednak przemyśleć dwa razy zanim się coś napisze. Abstrahując od absurdalnych wypowiedzi p. Polak jednak elementarna kultura wymaga dochowania pewnego poziomu dyskusji. Rozmowy o kupach są rodem z najgorszej maści rynsztoka, a jeśli ich autorem jest jeszcze kobieta to doprawdy nie wiem już co powiedzieć.
NIC, CO LUDZKIE...NIE JEST MI OBCE....
Najgorsze jest to, że ten wyjazd jest na koszt podatników.
Marcinie.....ależ JA , nie mam MĘŻA
Pani Zdzisławo, był wyjazd na Słowację do zaprzyjaźnionej gminy to Pani tematu nie podnosiła. Dlaczego? A wiem bo Pani była. Teraz Pani nie zabrali więc trzeba ludziom uświadomić jak to Wójt Europe zwiedza za nasze podatki.
-
- VIP
Kobek
Czy mało Ci intryg przeciwko mnie w OSP? Dlaczego Ty mnie tak opluwasz? Na czyje polecenie działasz? Co obiecali Ci w zamian ?
Wykazujesz brak podstawowych informacji , opierasz się na plotkach . Są to zwykłe pomówienia za które możesz ponieść odpowiedzialność.
Opamiętaj się człowieczku.
Dodam jeszcze, że w tym roku były 3 takie wyjazdy : na Słowację, do Czech i na Litwę. Na żadnym z nich nie byłam.
Faktem jest , że na jednej z wiosennych Sesji Rady Gminy Poraj zapytałam Pana Wójta wg jakiego klucza wybierane są osoby na te wyjazdy? Odpowiedż Wójta brzmiała , że sam wg własnego uznania zaprasza osoby na takie wyjazdy. Czy takie zapraszanie jak np.na własne urodziny jest właściwe? Osądżcie sami.
Czy mało Ci intryg przeciwko mnie w OSP? Dlaczego Ty mnie tak opluwasz? Na czyje polecenie działasz? Co obiecali Ci w zamian ?
Wykazujesz brak podstawowych informacji , opierasz się na plotkach . Są to zwykłe pomówienia za które możesz ponieść odpowiedzialność.
Opamiętaj się człowieczku.
Dodam jeszcze, że w tym roku były 3 takie wyjazdy : na Słowację, do Czech i na Litwę. Na żadnym z nich nie byłam.
Faktem jest , że na jednej z wiosennych Sesji Rady Gminy Poraj zapytałam Pana Wójta wg jakiego klucza wybierane są osoby na te wyjazdy? Odpowiedż Wójta brzmiała , że sam wg własnego uznania zaprasza osoby na takie wyjazdy. Czy takie zapraszanie jak np.na własne urodziny jest właściwe? Osądżcie sami.
Rozśmieszył mnie Marcin Marcin przecież to normalne, że pewne sprawy jednych oburzają a innych rozbawiają. Pewne jest, że od kupy nie uciekniesz
Zobacz o kupie graja już w Krakowie https://youtu.be/ACVUPrlDeTI
a jak jest "kupa" to musi być też "dupa" http://forum.interia.pl/oda-do-dupy-ah- ... dId,802158
Zobacz o kupie graja już w Krakowie https://youtu.be/ACVUPrlDeTI
a jak jest "kupa" to musi być też "dupa" http://forum.interia.pl/oda-do-dupy-ah- ... dId,802158
Jaśku jesteś WIELKI Twoje posty są SUPER
Specjalnie zaskoczony nie jestem.Amelka wrote:Marcinie.....ależ JA , nie mam MĘŻA
Są wakacje, to tak sobie jeżdżą, tutaj byli na Słowacji 9 -11 września
(odnośnie filmu z linku jaśka )
Żałosne jest do czego się ludzie posuwają aby zaistnieć w internecie....
Żałosne jest do czego się ludzie posuwają aby zaistnieć w internecie....
-
- VIP
Kobek . Jest tu fotka z wyjazdu na Słowację. Czy mnie tu widzisz? Proszę wycofaj swoje pomówienia i przeproś.
Z Radnych Gminy Poraj rozpoznałam tylko 2 osoby Przewodniczący Komisji Rewizyjnej ( Wuj Pana Wójta) i Radna z Kużnicy (startowała z mojego Komitetu Wyborczego a póżniej zdradziła).
Z Radnych Gminy Poraj rozpoznałam tylko 2 osoby Przewodniczący Komisji Rewizyjnej ( Wuj Pana Wójta) i Radna z Kużnicy (startowała z mojego Komitetu Wyborczego a póżniej zdradziła).
Ależ Dzidziu nie bądź taka skromna, na Słowacji może nie byłaś, ale chętnie bra łaś udział w rozlicznych, innych eskapadach radnych, a radna z Kuźnicy zobaczywszy ciebie w akcji na komisjach i sesjach szybko zrozumiała swój błąd, a ty znowu, jak w każdej kadencji zostałaś outsiderem w radzie. Nigdy nie zrozumiesz, że żeby coś osiągnąć trzeba umieć współpracować z ludźmi, a nie wiecznie jątrzyć.
Na niczyje zlecenie nie działam, nic mi nie obiecali a intryg w OSP nie ma. Tylko Pani się wydaje że ciągle są jakieś intrygi.Proszę nic mi nie insynuować.
Czy Ty Kobku nie jesteś dziś w pracy?
A co to za pytanie? Przestaje tu pisać jakiekolwiek komentarze aby nie być posądzany o cokolwiek.
Pozdrawiam wszystkich i nie do usłyszenia.
Pozdrawiam wszystkich i nie do usłyszenia.
Na tym zdjęciu, to która to ta radna z Kuźnicy, co nie chciała współpracować z naszą radną? A Wuj Pana Wójta to ten obok?
Pani w seledynowych rybaczkach i pan nad nią
Insynuowanie różnych bredni i przypisywanie nicków różnym osobom to stara metoda widza vel ZP na eliminowanie uczestników tego forum. Zobaczcie ile osób przestało w ogóle pisać, by ZP-widz nie dociekałą kto się za tym kryje.Na ogół wniosek był jeden, za większością nicków kryła się Barbara. Kobek nie rezygnuj, nie daj się wymanewrować, opinię o tobie wyrabiam sobie na podstawie twoich postów a nie ocenie ZPwidza.
Cholera ..... co za grajdoł w tych naszych Ż-L ..... NA oko wygląda .... fajna miejscowość .... bo do zwykłej wszi jej daleko !!! Ludzie ....opamiętajcie się i przestańcie robić ...siarę..... tu mieszkamy ! tu żyjemy ! róbmy tak by było dobrze .... nie tylko pojedyńczym osobom.... róbmy WSZYSTKO co kto może ....dla Naszej Małej Społeczności !!! Jak dotychczas tylko swary i kłótnie .... i jak to mówią ...KAŻDY H.... NA SWÓJ STRÓJ !!!
sorry za wulgaryzm ...ale już dość waszych swarów !!! Spójrzcie TRZEZWO na naszą miejscowość !!!
sorry za wulgaryzm ...ale już dość waszych swarów !!! Spójrzcie TRZEZWO na naszą miejscowość !!!
Klaro...dobrze się czujesz tym razem to Ciebie poniosło już WIDZĘ współpracę w Ż.L. ONI tylko narzekać umieją ...każdego krytykować, wytknąć wszystkie BŁĘDY i publicznie pyskować na zebraniach wiejskich
Amelka .... nie ponioslo mnie .... ale jak mamy pisać ...sobie a muzom.... to jest bez sensu !
Nie wiem czy tylko boją się pisać wprost ..... czy wogóle....forum jest dla nich niczym !!!
My dwie ....to trochę mało do dyskusji !!!
Miejscowość ... niewielka a osób do dyskusji .....0
Nie wiem czy tylko boją się pisać wprost ..... czy wogóle....forum jest dla nich niczym !!!
My dwie ....to trochę mało do dyskusji !!!
Miejscowość ... niewielka a osób do dyskusji .....0