Moja Amelko gdzieżeś się podziała?
Moja Amelko gdzieżeś się podziała?
Zauważyliście moi drodzy te forum-owe efemerydy,?Gdzie się podziała wojownicza, pyskata Amelka? Najpierw Zdzichu zmienił profil, a potem zamilkł zupełnie, a teraz od 10 dni milczy Amelka, do niedawna wypowiadająca się na każdy temat, kilka razy dziennie. Chyba zgaduję kto kryje się za tymi nickami. Zapraszam innych do zgadywanki.
Re: Moja Amelko gdzieżeś się podziała?
DROGA P. BASIU z WASZĄ GŁUPOTĄ nie da się WIECZNIE WALCZYĆ ?????? ... już pisałam .....sherlock z pani ŚWIETNY NIE MUSI PANI ZGADYWAĆ ...doskonale pani WIE KIM JESTEM .......pozdrawiam panią serdecznie
a tak na marginesie ...CZASAMI ZA PANIĄ TĘSKNIĘ ..co u PANI słychać może tak zakopiemy TOPÓR WOJENNY
Widzę że Amelka jest aktywna .... to może wie co zgrzytnęło w TPŻL .... z codzinnych nowin sklepowych wiadomo że zgrzyta jak cholera ...
Ciekawi mnie co ...albo kto ....narozrabiał !!! A TPŻL powinno poinformować członków ....że coś jest ...NIE TAK !!!!
Ciekawi mnie co ...albo kto ....narozrabiał !!! A TPŻL powinno poinformować członków ....że coś jest ...NIE TAK !!!!
Klaro ...napisz JAŚNIEJ .... bo nie jestem członkiem TPŻL
Coś się tam wydarzyło to widać i czuć.
Tam zawsze ZGRZYTAŁO ...dlatego JA od TPŻL-u , trzymam się z DALEKA .. ..szkoda ZDROWIA ..... nie obchodzi mnie TPŻL., RS ...zebrania wiejskie ..jednym słowem mam ŚWIĘTY SPOKÓJ czasami piszę na FORUM , bo lubię sobie POPYSKOWAĆ i powkurzać WAS
Jak to dobrze, że na tym forum jest chociaż jedna osoba mądra, która walczy z głupotą pozostałych, albo tak jej się przynajmniej wydaje, bo ja poza "pyskówą" nie przypominam sobie żadnego mądrego postu Amelki. Ale i tak zmęczyło się biedactwo więc teraz poza splendid isolation.
no i widzicie ZŁOŚLIWEGO ZGORZKNIAŁEGO BABSZTYLA